Glendinning Smart actuator

Dit is de motor controller van een baggerschuit. Dit waren 4 kapotte sets. Gelukkig helemaal compleet met kabels, bediening en installatie handleiding. Eerst 2 units gerepareerd, toen samen met de field engineer van de klant een test opstelling gebouwd en deze sets getest en bekeken wat de oorzaak zou kunnen zijn (aan board) van het probleem (4 kapotte sets vlak achter elkaar) . Hij had nog twee reserve sets bij zich die af en toe vreemd deden. Deze heb ik daarna ook in orde gemaakt. Problemen waren oa soldeerbreuken, verbrande mosfet en twee nieuwe schakelaartjes. Deze ook weer getest voor ze terug gingen. De F.E. liet later weten idd een probleem aan board te hebben gevonden en opgelost.

Hierboven een van de units aan de controller dmv de berg kabels rechts ervan. De controller zit via een CAN bus gekoppeld. De witte kast bevat 2 motoren die de gas en versnellingsbak kabels naar de motoren bedienen. Verder een paar microswitches en twee printplaten.

Reacties zijn gesloten.