Triller element versterker Tira BAA120

De binnenkant

Een versterker om triller elementen aan te drijven. Je sluit er een functie generator op aan als bron dus eigenlijk een soort audioversterker.

Ik had geen triller elementen maar de versterker had voldoende aan een 4 ohm load. Deze zit in dat blik tussen scoop en amp. Een berg weerstanden parallel in olie gehangen. Werd aardig warm toen hij vol open ging.

Fixed

Het ding geed het soms wel en soms niet. Was al naar de leverancier terug geweest maar deed het dan gewoon goed. Ik heb alles los gehad zodat ik alles kon flexen en bewegen want bij zoiets denk ik eerst aan de voeding en daarna een mechanisch probleem. De voeding was goed (het ding was pas 2 jaar oud) Ik vond echter niks. Er zat nog 1 klein printje aan het massieve frontpaneel vast. Mijn pen was onder de kast gerold dus ik til de kast aan 1 hoek op en hij gaat in de fout. En dat echt iedere keer als ik hem optilde, Er bleek 1 pin van een flat-flex connector niet gesoldeerd te zijn.

Reacties zijn gesloten.