Julabo oilbad

Julabo after repair

Dit is een oliebad met een compressor om te koelen en een verwarmingsspiraal om te verwarmen. Er zit ook een pomp in het bad. Die zat aardig vast. De twee hoofdschakelaars waren ook verbrand en er waren nog diverse andere probleempjes. Het ding was lang niet gebruikt. Ze zijn niet echt handig om aan te werken. Ze moeten rechtop blijven staan vanwege de compressor.  

This is an oil bath with a compressor to cool and a heating spiral to heat the oil. There also is a pump in the bath. That was stuck. Besides that the two mains switches where burned and a lot of other small problems. It was not used for a long time. They are not very handy to work on. It needs to stay right-up because the compressor does not likes it to lay on its side.

The controller

 

Reacties zijn gesloten.